miercuri, 18 septembrie, 2024

Reclama

El Comandante Press este un cotidian digital de informare, care acoperă toate domeniile și este unic pe piața media din zona de sud-est, având acoperire în întreg județul Brăila. Publicăm informațiile în timp real, imediat ce evenimentele au loc, în toate categoriile disponibile pe platforma noastră online.

El Comandante Press se adresează unui public cu vârste între 10 și 90 de ani. Platforma noastră digitală include informații și anunțuri din diverse domenii, inclusiv formate video, publicitate și campanii electorale. În prezent, ne adresăm unui număr important de urmăritori, iar cifrele sunt în continuă creștere.

Dacă doriți să faceți publicitate pe https://www.elcomandantepress.ro, trimiteți un mesaj la 0754940912 sau un email la chivucatalin55@gmail.com și vă vom contacta.

Suntem convinși că instituția pe care o conduceți și o reprezentați în relația cu partenerii media va fi promovată corect, competent și cu profesionalism de redactorii El Comandante Press!

Pentru contact, sunați la 0754940912 sau trimiteți un email la chivucatalin55@gmail.com. Persoană de contact: Cătălin Chivu.

Bun venit!

Te rugam sa te autentifici in cont

Recuperează-ți parola

Te rugăm să introduci numele de utilizator sau adresa de e-mail pentru a reseta parola.